Statistik

fredag 11 mars 2011

Skämt!!!

1.Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

2.Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande: Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!
Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"

3.Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."


hittade några skämt på http://www.humor24.se/ hitta flera och låt andra få veta om var du hittar dina skämt! <33 skratta gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar